Innovation 02-08-2022
Digitalisering, Energietransitie

Interessepeiling: Handelsmissie Smart Shipping naar Noorwegen

In de roadmap van SMASH! staan diverse vraagstukken waarvoor internationale afstemming en samenwerking gewenst en noodzakelijk is. Noorwegen is net als Nederland een van de koplopers op het gebied van smart shipping met een bewezen track record van bedrijven, overheden en kennisinstellingen die actief zijn op dit vlak.

 

SMASH! stelt voor om in november met een handelsmissie naar Noorwegen te verkennen hoe Nederlandse en Noorse stakeholders kunnen samenwerken om de ontwikkeling van smart shipping te faciliteren en te versnellen. Daarmee leggen we de contacten voor concrete gezamenlijke vervolgstappen. Via het formulier onderaan deze pagina kun je je interesse in de handelsmissie doorgeven.

 

Door middel van deze peiling willen we graag inventariseren of er interesse is voor een handelsmissie, welke topics en Noorse stakeholders volgens jullie in het programma niet mogen ontbreken. Voor de use cases Short Sea, Veerponten en USVs zien we mogelijkheden om samen te werken met de Noren. Natuurlijk vernemen we ook graag of je en/of collega’s interesse hebben om deel te nemen aan de handelsmissie naar Noorwegen. De handelsmissie staat gepland in de derde of vierde week van november 2022 en duurt naar verwachting 4 dagen.

 

Meer informatie en aanmelden