Maritime Week: MIIP001 Webinar 3D metaalprinten

Online

Online workshop op basis van de eerste onderzoeksresultaten van de inventarisatie metaal 3D printen

Workshop waarin de eerste onderzoeksresultaten van de inventarisatie metaal 3D printen worden gepresenteerd en de deelnemers worden uitgedaagd een product (max. 100x100x100mm) aan te dragen dat met deze methode kan worden geprint.

 

In dit project wordt geïnventariseerd in hoeverre de maritieme sector en toeleveranciers geïnteresseerd zijn in nieuwe 3D metaal print technieken die veiliger en makkelijker zijn te gebruiken dan de huidige technieken in de industrie. Dit zal leiden tot een aantal concrete producten waaruit een selectie gemaakt zal worden en die daadwerkelijk worden geprint. Het proces tot de print en de printresultaten zullen vervolgens geëvalueerd worden. Aansluitend op het project zal met partners een vervolg traject worden opgezet waarbij concrete plannen worden opgesteld om tot een investering in apparatuur en een onderwijs- en onderzoeksprogramma te komen.

 

Als u op de aanmeld button klikt kunt u onderaan het aanmeldformulier invullen en uw keuze maken welke webinar(s) u wilt volgen. Hierna vind u direct de teams link van de specifieke webinars. Bewaar deze link goed.

 

Aanmelden