Maritime Week 2021

Ieder jaar organiseert Nederland Maritiem Land (NML) de Maritime Week. In deze week worden alle facetten van de maritieme sector in de schijnwerpers gezet. De Maritime Week staat in het teken van kennisdeling én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de sector te bieden heeft. Dit jaar is de Maritime Week van 30 oktober tot 6 november.

 

Ieder jaar organiseert de sector een breed scala aan activiteiten voor verschillende doelgroepen, zoals jongeren, maritieme bedrijven, overheid, politiek en het grote publiek. Het belangrijkste doel is om de maritieme sector zo veel mogelijk in de kijker te spelen en zo haar rol en impact op economie en werkgelegenheid zichtbaar te maken.

We laten in de Maritime Week zien hoe interessant de sector is en welke carrièreperspectieven de sector te bieden heeft. Door het organiseren van diverse activiteiten en evenementen door de verschillende deelsectoren, laten we de volledige breedte van de sector zien. De activiteiten en evenementen worden georganiseerd onder een van de NML beleidsthema’s: InnovationHuman Capital en Trade.

Nieuwsgierig naar welke evenementen er dit jaar tijdens de Maritime Week zijn? Bekijk ze in onderstaand overzicht.

Evenementen Aantal items: 16

Even geduld, terwijl de volgende items ingeladen worden.