Innovation 23-04-2024
Blue economy, Digitalisering, Energietransitie

Save the date: TKI-evenement 25 juni

Zet dinsdag 25 juni van 12:00 tot 17:30 uur in uw agenda, want op die datum organiseert Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) Maritiem in samenwerking met Nederland Maritiem Land weer een live evenement bij Congrescentrum de Reehorst in Ede.

De missie van het TKI Maritiem is om bij te dragen aan maatschappelijke thema’s en om de positie van de sector te verstevigen. Om voorop te lopen in het terugdringen van CO2 en andere emissies door de scheepvaart. Om de efficiency te verhogen door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van digitalisering. Om de zeeën en oceanen veiliger te maken. Om meer duurzaam gebruik te maken van mogelijkheden die de zeeën en oceanen bieden. Dat doen we als individuele organisaties en bedrijven en ook in publiek-private samenwerkingen.

 

Het evenement begint met een lunch en sluit af met een borrel waardoor er uitgebreid gelegenheid is om te netwerken met vertegenwoordigers van bedrijven, regionale en nationale overheden, onderwijsinstellingen en onderzoeksorganisaties.

Voor wie

Dit evenement is bedoeld voor iedereen die al in de maritieme sector actief is of juist op zoek is naar een nieuwe samenwerking bij het opzetten en uitvoeren van kennis- en innovatieprojecten. Dit kan met maritieme collega’s zijn, of juist een onverwacht partnership met iemand uit een totaal andere branche. Ook studenten en young professionals zijn van harte welkom.

Programma

De voorbereidingen van dit TKI evenement zijn in volle gang. Daarom is er nog weinig bekend over de inhoud van het programma. Binnenkort zal daar meer informatie over bekend worden. Hieronder alvast een indeling van de middag;

  • 12:00 tot 13:00 lunch
  • 13:00 tot 16:30 inhoudelijk programma
  • 16:30 tot 17:30 borrel

Toegang

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de deelname. Wel hanteren wij een no show fee van €100,- wanneer u zonder een tijdige afmelding niet komt opdagen bij het evenement. Het evenement is beperkt tot 100 deelnemers. Mochten meer mensen zich inschrijven dan werken wij met een wachtlijst op volgorde van aanmeldingen.

Aanmelden

Aanmelden kan door op onderstaande button te drukken. LET OP! Wanneer u zich aanmeldt gaat u automatisch ook akkoord met de no show fee van €100,- . Heeft u zich ingeschreven en kunt u onverhoopt toch niet deelnemen dan meldt u zich uiterlijk dinsdag 18 juni 2024 af per mail via; vincent@maritiemland.nl.

 

Aanmelden