Human Capital 05-03-2024

Nieuw: Night at FutureLand

FutureLand opent op vrijdagavond 15 maart eenmalig ’s avonds de deuren. Speciaal voor bezoekers die overdag of in het weekend niet in de gelegenheid zijn om FutureLand te bezoeken, is een interessant avondprogramma opgesteld. Sluit aan bij een interactieve presentatie door een medewerker van het Haven Coördinatie Centrum en vaar mee tijdens een rondvaart in het donker.

 

De Rotterdamse haven is 24 uur per dag in beweging. In FutureLand, het informatiecentrum van Havenbedrijf Rotterdam op Maasvlakte 2, leer je op 15 maart meer over de werkzaamheden die ’s nachts plaatsvinden. FutureLand en het restaurant zijn deze dag extra lang geopend tot 21.00 uur. Night at FutureLand start om 17.00 uur.

 

Lezing

Tijdens een interactieve presentatie vertelt een medewerker van het Havenbedrijf meer over zijn werk op het Haven Coördinatie Centrum. Hier wordt de planning en toelating van schepen geregeld, werk dat dag en nacht doorgaat. De presentatie start om 20.00 uur.

 

Rondvaart in het donker

Om 21.00 uur stap je aan boord van de FutureLand Ferry voor een rondvaart. Bewonder het spel van donker en licht en aanschouw de havenactiviteiten die ook ’s avonds doorgaan van dichtbij. Een deskundig voorlichter vertelt meer over wat er te zien is, of juist niet. Om 22.30 uur stap je weer van boord.

 

Reserveren

Voor deelname aan activiteiten tijdens Night at FutureLand is het reserveren van tickets noodzakelijk. Je reserveert deze eenvoudig via futureland.nl. Toegang tot FutureLand en de lezing zijn gratis. De rondvaart van 1,5 uur kost € 16,00 per persoon. Het is ook mogelijk om alleen de FutureLand, de presentatie of de rondvaart te boeken.

 

Meer informatie en tickets

 

Bron: Port of Rotterdam