Human Capital 08-02-2024
Industriepolitiek, Vestigingsklimaat

Erwin de Korte gestart als beleidsmedewerker bij NML

Erwin de Korte, afkomstig uit de provincie Zeeland en momenteel wonend in Rotterdam, heeft zowel zijn bachelor fiscaal recht als zijn bachelor bedrijfskunde afgerond aan de Erasmus Universiteit. Daarna heeft hij zijn academische reis voortgezet met een master strategisch management, eveneens behaald aan deze gerenommeerde universiteit. Als kers op de taart is Erwin nog een half jaar naar Buenos Aires geweest voor zijn master exchange, hier heeft hij zijn weg leren vinden in een internationale context en kennis gemaakt met een andere cultuur. Hoewel het studeren nu is afgerond, blijft Erwin zijn thuis vinden in de dynamische stad Rotterdam.

Gedurende de afgelopen 2.5 jaar heeft Erwin waardevolle ervaring opgedaan als militair werkstudent bij Defensity College. Binnen verschillende afdelingen van Defensie heeft hij adviezen verstrekt op basis van zijn studieachtergrond. Tijdens deze periode heeft Erwin zich niet alleen professioneel ontwikkeld, maar ook op persoonlijk vlak. Het opleidingsprogramma van Defensity College heeft hem de gelegenheid geboden om zijn leiderschapsvaardigheden aan te scherpen en zijn persoonlijke groei te stimuleren. Deze ontwikkeling als leider en als individu ziet hij als waardevolle bagage voor zijn toekomstige bijdrage aan de Nederlandse maritieme industrie.

 

Erwin kijkt ernaar uit om zijn opgedane kennis en vaardigheden in te zetten en een zinvolle bijdrage te leveren aan de Nederlandse maritieme sector. De dynamiek en innovatie van deze sector spreken hem nog steeds enorm aan, en hij is enthousiast om zijn toewijding te delen binnen Nederland Maritiem Land.