Jongerencommunicatie - Maritime by Holland

Het enthousiasmeren van jongeren voor de maritieme sector is een uitdaging. Hiervoor heeft Nederland Maritiem Land speciale jongerencommunicatie ontwikkeld: Maritime by Holland. Een overzichtelijke, visueel aantrekkelijke en informatieve website waar jongeren al hun informatie over de maritieme sector kunnen vinden.

 

De jongerenwebsite Maritime by Holland is helemaal gericht op jongeren (13 t/m 25 jaar) en hun ouders die nog niet bekend zijn met de maritieme sector en meer van deze diverse sector te weten willen komen. Om de maritieme sector zo goed en zo uitgebreid mogelijk toe te lichten heeft elke deelsector heeft zijn eigen pagina met uitgebreide uitleg over deze deelsector met verwijzingen naar websites met meer specifieke uitleg. Dit is ideaal voor de jongeren die nog geen tot weinig kennis hebben over de sector en zich snel willen verdiepen.

Bekijk hier alle deelsectoren

 

Eén van de meest belangrijke features op de jongerenwebsite is de opleidingengids. Deze opleidingengids bevat alle maritieme en maritiem gerelateerde opleidingen door heel Nederland op alle opleidingsniveaus. Iedereen kan dus terecht in deze opleidingengids voor een passende maritieme opleiding. Dit is uniek op de Maritime by Holland website. Ook wordt er doorverwezen naar de desbetreffende opleiding en school. De opleidingengids is voor jongeren dus uitermate handig om op deze manier in één overzichtelijke pagina te kunnen bekijken waar er een passende maritieme opleiding voor hen is.

Bekijk hier de opleidingengids

 

 

Wanneer er een leuke en geschikte maritieme opleiding is gevonden, kunnen de jongeren kijken wanneer de open dag is van de desbetreffende school. Hiervoor is speciaal een open dagen pagina ontwikkeld. Per provincie zijn alle scholen te vinden die maritieme of maritiem gerelateerde open dagen hebben gepland. Ook hier wordt doorverwezen naar de school voor meer informatie over de open dagen. Op deze manier is alle cruciale informatie over een vervolgopleiding moeiteloos op één website te vinden.

Bekijk hier de open dagen

 

Bekijk hier Maritime by Holland

 

 

Contactpersoon Vincent Verweij Communicatie Adviseur vincent@maritiemland.nl