TKI netwerkbijeenkomst Human Capital

Foto ter illustratie

Buccaneer Delft
Op maandagmiddag, 17 april 2023 organiseert de Human Capital Council van Nederland Maritiem Land (NML) een TKI-netwerkbijeenkomst over het belang van diversiteit en inclusiviteit in de maritieme sector.

 

Binnen de maritieme sector is er veel focus op technische innovaties. Wij voorzien dat schepen in de toekomst op methanol, waterstof en ammonia varen en dat automatisering steeds belangrijker wordt. Onderzoek heeft echter aangetoond dat diversiteit en inclusiviteit cruciaal zijn voor het aanjagen van (technische) innovaties.

 

Ook de krappe arbeidsmarkt dwingt organisaties tot omdenken. Als gevolg van de vergrijzing en de toenemende concurrentie met andere sectoren wordt het steeds moeilijker om vacatures te vullen. Tegelijkertijd zoekt de jongere generatie in tijden van toenemende eenzaamheid steeds meer naar verbinding en zingeving in hun leven. Het gevoel erbij te horen en deel uit te maken van iets groters zijn belangrijke drijfveren voor deze jongeren. Maar hoe creëren wij een inclusieve maritieme sector? En wat kunnen wij leren van anderen?

 

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze speciale netwerkbijeenkomst waar we elkaar inspireren en samen op ontdekking gaan naar een diverse en inclusieve blauwe toekomst!

 

Datum: maandag, 17 april 2023

Locatie: Buccaneer Delft, Paardenmarkt 1, 2611 PA Delft

 

Programma:

13:30 – 14:00 Inloop
14:00 – 14:05 Opening en welkom door Yvette Ross, voorzitter Human Capital Council van NML
14:05 – 14.15 Inleiding door Boudewijn Siemons, COO Havenbedrijf Rotterdam
14:15 – 15:45 Interactieve Masterclass door Dr. Sofya Isaakyan, Rotterdam School of Management
15:45 – 16:00 Pauze
16:00 – 16:45 Jellie Tiemersma, deelt (persoonlijke) verhalen en ligt toe wat diversiteit en inclusiviteit organisaties kan opleveren
16:45 – 17:00 Open gesprek met de zaal
17:00 – 17:10 Dankwoord en afsluiting door Yvette Ross
17:10 – 18:00 Netwerkborrel

 

Aanmelden kan via deze link. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Wel berekenen we een no show fee van EUR 50. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn, dan kunt u zich afmelden door een email te sturen naar info@maritiemland.nl

Het aantal plekken is beperkt. Wij raden u daarom aan om u zo snel mogelijk aan te melden. De inschrijvingsdeadline is vrijdag, 7 april 2023.

 

Aanmelden

 

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door: