Handelsmissie Wind for Goods in Frankrijk

Saint-Nazaire, Frankrijk
In samenwerking met de NBSO Nantes organiseert NMT van 31 mei t/m 2 juni 2023 een handelsmissie naar Wind for Goods in Saint- Nazaire, Frankrijk.

Na een veelbelovend gesprek met NBSO Nantes is de Handelsmissie Wind for Goods in Saint-Nazaire, Frankrijk, toegevoegd aan de lijst van beurzen en handelsmissies van dit jaar. Evy Menheere, Trade Promotion Manager, vertelt wat de rede is dat je met NMT nu ook naar Frankrijk kan.

 

Evy Menheere: ‘’Wind for Goods bestaat nu sinds vorig jaar en het is een goede combinatie van een beurs en een conferentie. NBSO (Netherlands Business Support Offices) ziet veel kansen voor Nederland om zaken te doen in Frankrijk. Het viel hun op dat Wind for Goods graag wil groeien. Vanuit heel de wereld zijn er delegaties aanwezig, maar nog niet vanuit Nederland. Uitstekend moment dus om nu aan te sluiten bij de handelsmissie’’.

 

Het programma wordt op dit moment nog gevormd. Er is een welkomstdiner, een hele dag ruimte voor een bezoek aan Wind for Goods en als afsluiter een bedrijfsbezoek, hoogstwaarschijnlijk bij Chantiers de l’Antlantique. Binnenkort volgt er meer informatie over het programma.

 

Meer informatie en inschrijven

 

Bron: Netherlands Maritime Technology