Innovation 17-10-2024
Digitalisering

Kom naar de Innovation Connection Meeting - Smart Logistics and Maritime Innovation

Wil jij kennismaken met technische – en scheepvaart bedrijven én studenten/docenten in de haven-, scheepvaart- en logistieke sector? Mis dan de eerste Innovation Connection Meeting van dit schooljaargeorganiseerd door studenten van de RMI minor Intelligent Shipping, op 7 november niet!

Dit live ‘LinkedIn’-event is dé plek voor iedereen die enthousiast wordt van slimme logistiek en maritieme innovatie.

 

Of je nu student of docent bent aan het STC/RMI (MBO, HBO, Master), HR (CMI, EAS), CoE HR TECH, Techniekcollege, IT-Campus of de EUR, en je op zoek bent naar een stage, onderzoek of project: kom langs en ontmoet professionals uit de sector.

 

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in slimme logistiek en maritieme innovatie, goed voor je persoonlijke groei en je cv!

 

Ook voor bedrijven is dit een unieke kans om vier keer per jaar in contact te komen met enthousiaste studenten en docenten die de toekomst van de logistiek en maritieme sector vormgeven.

 

Naast inspirerende presentaties over innovatie in de logistiek en scheepvaart, kun je tijdens de netwerkborrel kennismaken met prototypes die gebruikmaken van XR (Extended Reality) en AI (Artificial Intelligence). Er is ook een posterpresentatie rondom Slimme Logistiek en maritieme innovatie.

 

Meld je aan via onderstaande aanmeld button en ervaar het zelf op 7 november in de Lloydzaal, Lloydstraat 300, Rotterdam (13e verdieping). Tot dan!

 

Aanmelden