Schrijf je in voor Maritieme Spraakmakers, een bruisende online talkshow van NMT en KVNR

13.01.2022

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Woensdag 19 januari openen NMT en de KVNR gezamenlijk het nieuwe jaar met ‘Maritieme Spraakmakers’, een eenmalige bruisende online ochtendtalkshow onder leiding van BNR-presentator Rens de Jong. Samen met verschillende tafelgasten gaat hij uitgebreid op de vraag: “Hoe aantrekkelijk is Nederland voor de maritieme sector?

 

Het Maritiem Masterplan is de ambitie van de Nederlandse maritieme sector voor een emissieloze scheepvaart. Geflankeerd door Annet Koster en Bas Ort gaat Rens de Jong met diverse tafelgasten in gesprek over nut en noodzaak van het Maritiem Masterplan en wat er moet gebeuren in Nederland om het meeste uit het masterplan te halen.

Tafelgasten zijn o.a. Wout Janssens van Jumbo Maritime, Albert Jan Swart van ABN-AMRO, Bas Buchner van MARIN, Frans-Paul van der Putten van Clingendael en Frank Nieuwenhuis van eConowind. Het belooft een prikkelen discussie te  worden over groen ondernemerschap, (internationale) politiek, innovatie, verduurzaming, arbeidsmarkt en meer. Want wat heeft Nederland anno 2022 de maritieme sector nog te bieden of moet die vraag juist andersom worden gesteld?

Gerelateerd nieuws

Grondstoffen en energie zijn bepalend voor vestigingsklimaat

28.06.2022
Bekijk al het nieuws