Fijne maritieme podcasts voor in je playlist deze zomer

02.08.2021

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Je hebt ze vast al voorbij zien komen: NMT’s Maritieme Podcast episodes. Maar heb je ook al tijd gehad om ze te beluisteren? De zomer bied je daarvoor meestal wat meer ruimte. Update jezelf omtrent de laatste ontwikkelingen in de zeescheepsnieuwbouw, megajachtbouw en de maritieme toelevering met episode 6, 7 & 8. Of duik een stapje terug in de tijd met de episodes 1 t/m 5. We hebben vele interessante gasten aan tafel gehad!

Maritieme Podcast no. 8: ‘Zeescheepsnieuwbouw en de verduurzamingsopgave’ met Sam Gombra van ÈTA Shipping & Hans Veraart van Thecla Bodewes Shipyards en Barkmeijer Shipyards. Stream hier.

Maritieme Podcast no. 7: ‘Maritieme toelevering in 2020’ met Ronald Epskamp van Bachmann electronic & Willem Buijs van Hatenboer-Water. Stream hier.

Maritieme Podcast no. 6: ‘Superjachtbouw in 2020’ met Roderick Gort van Oceanco. Stream hier.

Maritieme Podcast no. 5: ‘Zeescheepsnieuwbouw in 2019’ met Roel de Graaf. Stream hier.

Maritieme Podcast no. 4: ‘Maritieme Toeleveranciers in 2019’ met Antoinette Willemsen van CSI Control Systems. Stream hier.

Maritieme Podcast no. 3: ‘Superjachtbouw in 2019 met Marsha van Buitenen van Feadship. Stream hier.

Maritieme Podcast no. 2: ‘Zeescheepsreparatie in 2019’ met Jeroen Heesters van Damen Shiprepair. Stream hier.

Maritieme Podcast no. 1: ‘Binnenvaart, visserij en kleine zeegaande schepen’ met Benjamin Grefkens van Neptune Shipyards. Stream hier.

Natuurlijk zijn de podcasts ook te vinden in Apple Podcasts, in Android en op Spotify. Laat je deze zomer inspireren door onze spraakmakende gasten in de studio!