Webinar: Young NMT duikt in de superjachtbouw

Datum: 10.02.2022

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Nederlandse superjachtbouwers en hun toeleveranciers zijn wereldwijd toonaangevend in de groeiende superjachtbouw. Young NMT duikt in deze bijzondere industrie, die steeds belangrijker wordt voor de Nederlandse scheepsbouwsector. Jachten worden alsmaar groter en de orderboeken zijn voor de komende jaren goed gevuld. De toekomst ziet er dus rooskleurig uit, maar naast kansen, kan de grote vraag naar jachten ook uitdagingen opleveren in de productie en toeleverindustrie van superjachtbouwers.

Tijdens het webinar op donderdag 10 februari zullen superjachtexperts Tom de Vries (Managing director bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw) en Ralph Dazert (Head of intelligence bij SuperYacht Times) hun inzichten met je delen. Tom heeft meer dan 39 jaar ervaring in de jachtbouw en is verantwoordelijk voor de totale productie van Feadship-jachten in Aalsmeer, Makkum, Papendrecht, Moordrecht en Leiden. Ralph weet in zijn rol als Head of Intelligence bij hét jachtmedium, SuperYacht Times, alles wat er te weten valt over de internationale superjachtmarkt.

Young professionals uit de Nederlandse scheepsbouwsector zijn van harte welkom bij dit webinar, waar Tom zal vertellen over hoe de markt zich door de jaren heen heeft ontwikkeld en wat dat betekent voor de productie en toeleverketen van superjachtbouwers. Ralph geeft een overzicht van de huidige markt, actuele trends en de marktperspectieven. Er zal ook volop gelegenheid zijn om vragen te stellen aan beide experts.

Praktisch

  • Wanneer: Donderdag 10 februari van 16.00 tot 17.00 uur.
  • Waar: Online. Zoom link volgt na inschrijving.
  • Voor wie: Young professionals die werkzaam zijn bij lidbedrijven van NMT.