Maritime Week: NAUTILUS foto competitie

Online

Begindatum: 30.10.2021
Einddatum: 06.11.2021

Zeescheepvaart

Fotocompetitie waarin tijdens de Maritime Week dagelijks één foto gepubliceerd zal worden, winnaar bekend na afloop van de week

Nautilus leden worden opgeroepen foto’s te maken voor de Maritime Week. Inzendingen worden door de fotoredactie van Nautilus / de Telegraph bekeken, waaruit dan één foto van de dag geselecteerd zal worden. Deze foto zal verschijnen op de sociale media van Nautilus en NML met een kort aanvullend tekstje. (deze bevat in ieder geval de naam van de fotograaf, functie en locatie waarop de foto genomen is)

Na afloop van de Maritime Week zal er uit de 7 verzamelde foto’s van de week één uitgeroepen worden als de beste/mooiste/creatiefste. De prijs: eeuwige roem in de Telegraph en op onze sociale media!

Als afsluiter is het idee om in ieder geval de winnende foto, maar wellicht ook de andere foto’s, te gebruiken voor een artikel over de Maritime Week van dit jaar en als voorpagina van het NML jaarverslag!

 

Maritime Week

De fotocompetitie vindt plaats tijdens de Maritime Week die van 30 oktober tot en met 6 november wordt gehouden. De maritieme sector staat een week lang in het teken van kennisdeling, zelf beleven én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de maritieme sector te bieden heeft. 

‘De Maritime Week is ook te volgen op social media, deel jouw foto’s en berichten met #maritimeweek’