Smart Shipping Event 2022

Foto ter illustratie

Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht

Dit komt er allemaal af op de binnenvaart: wees voorbereid

 

Trackpilot, semi-autonoom varen, slimme sluizen, voyage data recorders of schepen die automatisch kunnen aanmeren. Het gaat hard met deze ontwikkelingen in de binnenvaart. Slimmer varen, veelal aangeduid als smart shipping, roept ook veel vragen op. Is het veilig, is het te betalen en passen wetten nog bij deze slimme schepen?

 

Op het eerste Smart Shipping Event van Weekblad Schuttevaer gaan we in op alle facetten van smart shipping en geautomatiseerd varen en wat het betekent het voor schippers, binnenvaartondernemers en toeleveranciers. Het evenement vindt plaats op donderdag 1 december bij Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Het Smart Shipping Event is het podium voor alle ontwikkelingen op het gebied van slimmer varen en geautomatiseerd varen. Het event neemt de maritieme sector mee in wat er nu gebeurt en wat gaat komen. Het evenement richt zich op binnenvaart, rederijen, scheepsbouwers, vaarwegbeheerders als Rijkswaterstaat, beleidsbepalers en wetenschappelijke instituten als universiteiten en TNO.

 

Meer informatie en aanmelden