Save the date: Handelsmissie havenontwikkeling Latijns-Amerika - conferentie AAPA

Blue Med Convention Center, Santos, Brazilië

Verken uw kansen op het gebied van havenontwikkeling, digitalisering en duurzaamheid in Latijns-Amerika. Neem deel aan de handelsmissie naar Santos, Brazilië. De missie wordt georganiseerd tijdens de conferentie American Association of Port Authorities (AAPA), van 28 tot en met 30 november.

 

AAPA-conferentie

De AAPA-conferentie is het belangrijkste jaarlijkse evenement over havenontwikkeling in Latijns-Amerika. De conferentie trekt belangrijke spelers aan uit de Latijns-Amerikaanse en internationale maritieme sector. Jaarlijks nemen meer dan 400 havenleiders, vertegenwoordigers van bedrijven en internationale experts deel. Organisator is de Latijns-Amerikaanse delegatie van de American Association of Port Authorities (AAPA).

 

Wat biedt de AAPA-conferentie?

De conferentie gaat in op de huidige uitdagingen voor havens, zoals de weg naar herstel, digitalisering, klimaatverandering en de gevolgen daarvan voor de haven- en maritieme sector. U krijgt ook een update over aankomende projecten in havenontwikkeling in Latijns-Amerika.

 

Wat biedt de handelsmissie?

Het handelsmissieprogramma geeft u toegang tot de AAPA-conferentie. U krijgt matchmaking- en netwerkevenementen op maat.

 

Voor wie?

De vele ontwikkelingen in de maritieme sector bieden kansen voor de volgende bedrijven:

 

  • bedrijven die aanvullende maritieme en logistieke diensten verlenen;
  • aanbieders van havenbouw, ontwikkeling en exploitatie;
  • bagger- en andere natbouwbedrijven;
  • scheepsbouwers en maritieme industrie;
  • rederijen en operators;
  • experts in havendigitalisering;
  • adviseurs

 

Meer informatie en aanmelden