Maritiem Masterplan werksessie 4 juli: Consortiumvorming, wat komt erbij kijken? Energielijn Methanol en cc in LNG

RDM kantine, Heijplaatstraat 3, 3089 JB Rotterdam
Wij nodigen u van harte uit voor een inspirerende en toekomstgerichte bijeenkomst Consortiumvorming: Wat komt erbij kijken? Energielijn methanol en carbon capture in LNG. Deze sessie vindt plaats op 4 juli in Rotterdam en staat geheel in het teken van de kracht van samenwerking.

 

Samen werken, samen groeien, samen vernieuwen en samen innoveren

Tijdens deze bijeenkomst dagen wij u uit om uw consortium naar een volgend niveau te brengen. Ervaar hoe uw werk niet alleen impactvoller, maar ook makkelijker kan worden door slim samen te werken met anderen. Wij bieden tools aan die u direct kunt gebruiken voor het ontwikkelen van een succesvolle aanvraag. 

 

Waarom deze bijeenkomst?

Wij zijn trots op onze sector. We willen wereldwijd bekend staan als die toonaangevende scheepsbouwer, milieubewuste reder of die innovatieve (kennis)partner die met visie en verantwoordelijkheid hun bedrijvigheid uitvoeren. Door aan samenwerken een nieuwe invulling te geven, kunnen we vooraan blijven lopen in technologische vooruitgang.  

 

Word onderdeel 

Onze missie reikt verder dan samenwerken. Door krachten te bundelen kunnen we de maritieme sector (economisch) versterken en verduurzamen. Samen met het Maritiem Masterplan kunnen we laten zien dat we ons voorbereiden op een toekomst waarin de vraag naar duurzame scheepvaart alleen maar toe zal nemen. 

 

Praktische Informatie 

Datum: 4 juli, 9.00 – 17.00 uur
Locatie: RDM Kantine, Heijplaatstraat 3, 3089 JB Rotterdam
Voor wie: Deelname is mogelijk voor consortia of consortia in wording die 3 partners afvaardigen uit verschillende disciplines.  

 

We willen zoveel mogelijk consortia de kans geven om deel te nemen. Wilt u met meer dan 3 partners uit uw consortium komen, geef dit in het aanmeldformulier in het open veld aan, dan kijken we of daar ruimte voor is.  

 

Meld uw ‘consortium Methanol en cc in LNG ’ vóór 27 juni aan.  

 

NB: Bent u geïnteresseerd maar u zit nog niet in een consortium? Geen zorgen! Geef via de aanmeldknop waar u naar op zoek bent, u komt dan op een lijst te staan. Wij helpen u graag verder. 

 

Aanmelden